Værd at vide om håndklæder

Vi stiller mange krav til badehåndklæder. Håndklæder og vaskeklude skal holde os rene, tørre os af, se godt ud på badeværelset og nogle gange tørre op efter os. På trods af det er der mange, der ikke lægger meget vægt på valg af håndklæder. Her er lidt til at hjælpe dig på vej.

Tykke håndklæder

Tykkelsen på et håndklæde har noget at sige i forhold til, hvad du skal bruge håndklædet til. Tyndere håndklæder er et godt valg, når du skal i motionscenter, da de vil tørre hurtigere end et tykt badehåndklæde. Det tykke badehåndklæde er perfekt hjemme i badeværelset og er med til at give dig blødhed og luksus i hverdagen.

Bomuld

De fleste håndklæder er lavet af bomuld. De kan være vævede eller strikkede for eksempel. De strikkede kan være gode at bruge på gæstebadeværelset. Vær opmærksom på, at nogle håndklæder kan have andet syntetisk materiale blandet med bomuld.

Det gør man for at gøre dem mere skinnede, men bemærk her, at det går ud over, hvor gode de er at tørre sig i. Disse håndklæder er typisk bedst til at bruge til at pynte badeværelset op med. Bedste materialevalg er håndklæder i 100% bomuld.

Håndklæder som dekoration

Håndklæder er en god og billig måde at skifte design og farver i dit badeværelse. Hvis du bruger brugskunst til badeværelset i matchende farver, har du en nem og god måde at skifte design i dit badeværelse.

Vask af håndklæder

Håndklæder vil se bedre ud og vare længere, hvis du behandler dem korrekt. Når du køber håndklæder, er de tit behandlet med et stof, når de ligger i butikkerne. Det er derfor en god ide at vaske dem, inden du tager dem i brug. Ved den første vask bør du tilsætte noget eddike i maskinen. Det er med til at bevare farverne og modvirke, at de falmer.

Læs mere om badeværelsestilbehør her: https://www.egesgave.dk/koeb-badevaerelsestilbehoer.html