Er stress dagens orden?

At vi lever i en hektisk tid, er de fleste vist enige om. Kravene til vi mennesker er stadigt større. Vi skal “performe”, og samtidig skal vi have rum til at være åh så frie, have børn, karriere og sippe latte på café. Nogle klarer det – andre gør ikke. Det skyldes, at nogle mennesker ganske enkelt er mere disponerede for stress end andre. Men hvad gør man så, hvis man er i den gruppe, der nemmere får stress?

Coaching mod stress?

Det er indlysende, at den åbenlyse løsning er at fjerne stresselementerne, men det er uendeligt meget nemmere sagt end gjort. Og derfor kan en næsten lige så god løsning være at blive coachet af en professionel coach, der har specialiseret sig i at coache med og rundt om alt det, der leder til stress.

En såkaldt stresscoach kan afhjælpe det pres, der desværre alt for ofte fører til regulær og sygelig stress, der kan være decideret invaliderende.

Et godt eksempel på en professionel i faget med stresscoaching er dem her: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Hvis du selv vil hjælpe andre med stress

Der er et vist ry omkring coaching, der bunder i, at der i en periode dukkede en masse fribyttere op, som simpelthen nedsatte sig som coaches uden at have de nødvendige forudsætninger. Det er altid trist for den del af branchen, der er seriøs.

Ikke alle ved, at der faktisk findes anerendte og seriøse uddannelser med certificering, så man kan coache andre mennesker.

der er flere anerkendte, men netop indenfor området stress og dermed beslægtede områder, er der især en stresscoach uddannelse, der har vakt anerkendelse – og den kan man få i Danmark.

Det er firmaet Lifeconsulting, der udbyder den – og det er bestemt en anbefalelsesværdig vej at gå, hvis du har driften til at hjælpe andre mennesker, der er på vej ind i det helvede, som reel stress er.