Uddannelse som coach

Uddannelse til stresscoach

Er du i den situation, hvor du skal til at vælge en uddannelse? Du har tænkt over, at du måske gerne vil arbejde inden for det store felt, som psykologien er. Det interesserer dig at få viden om, hvorfor mennesker reagerer, som de gør.

Mentale sygdomme

De mentale sygdomme er spændende. Og der skal forskes meget mere i dem, så vi kan gøre mentalt syge menneskers liv bedre. Det mener du. Og du vil gerne i den retning. Du vil gøre noget godt for mennesker, der lider og kæmper for at få en rimelig hverdag.

Du har derfor tilmeldt dig psykologistudiet. Det er et fuldtidsarbejde at læse psykologi på universitetet. Det er du klar over.

Men du ved også, at du bliver nødt til selv at finansiere dine studier. Derfor har du besluttet, at du vil bruge lidt mere tid på det, end studiet er normeret til.

Bliv stresscoach

Men hvad med finansieringen? Der skal betales en husleje. Du skal have tøj på – og mad i – kroppen. Et forslag, som faktisk er meget studierelevant, er, at du tager en certificeret stresscoach uddannelse.

Sådan en uddannelse vil kunne give dig råd til at få betalt regningerne. Der er nemlig ret stor efterspørgsel på certificerede stresscoaches. Mange mennesker er stressede – og vi hører jo ofte i medierne, at flere og flere får en diagnose med stress.

Tager et års tid

Stresscoach uddannelsen kan tages på et lille års tid. Den kræver fremmøde nogle dage hver måned – og naturligvis også en del hjemmearbejde. Men den er ikke umulig at følge samtidigt med, at du følger de første semestres introduktion til psykologiens store verden og teorier.

En stresscoach uddannelse er dog ikke gratis. Har du lidt kapital, så kan du komme i gang. Ellers må du låne pengene. Men når du er færdiguddannet som stresscoach, kan du få job og ret hurtigt få betalt dit lån. Investering i uddannelse er aldrig en dårlig investering.