Rengøring efter håndværkere

Beskidte vinduer

Her i løbet af de sidste to uger har I haft håndværkere i huset. I besluttede, at den væg, som delte stuen og spisestuen op, skulle væltes ned. Der har derfor været en masse håndværkere i huset: Nogle, der skulle vælte væggen. Nogle, der har skullet sørge for, at gulvet blev slebet, og at der kom gulvbelægning i overgangen mellem stue og spisestue. Nogle, der har lakeret gulvet og sørget for de sidste finesser.

Flot og beskidt

Og ja, resultatet er blevet flot: I har fået et rum, som er lækkert. Lysindfaldet er meget bedre nu. I er glade. Eller næsten. Der er – og har været en hel masse støv, da væggen blev revet ned og slibningen af gulvet. Der har været en ram lugt efter maling og lak. Og stort set: I er lidt trætte af hele tiden at gøre rent. Det har stået på i to uger nu. Og I synes stadig ikke, at I er helt i mål sådan, så I bare kan nyde, at I tog en god beslutning. Huset fremstår jo mere moderne nu. Mere tidssvarende. Hvem har en separat spisestue i dag?

Trætheden efter rengøring har dog meldt sig. Alligevel føler I, at I bare skal kæmpe videre og komme i mål. Rigtigt nok. I skal i mål. Der skal være rent. Men få dog hjælp til det.

Vanløses bedste vinduespudser?

En af de faktorer, som sikkert bevirker, at I føler, at der stadig er nusset, og støvet overalt er sikkert, at jeres vinduer ikke er rene. Noget af det fine – næsten usynlige – støv fra gulvslibningen har muligvis sat sig på ruderne. I lægger ikke mærke til det, førend der ligger en lille linje støv i vindueskarmen. Hvorfor ringer i dog ikke efter en dygtig og billig vinduespudser i Vanløse, som kan komme og hjælpe jer med at få det lille problem fjernet? I står jo begge to der og river jer i håret over at hver eneste eftermiddag skal bruges i selskab med spande, rengøringsmidler, støvsuger og klude. Det er trættende – og det er trist at komme hjem til sådan en arbejdsbyrde efter en lang dag på arbejdet.

Det er svært at pudse uden striber

Nu nævner jeg en vinduespudser, fordi vinduespudsning er et job, jeg ved, at jeg ikke selv er ret god til – der kommer striber. Og jeg ved, at mange mennesker ikke er gode til at pudse vinduer. Vi gør alt muligt for at undgå det. Vi lader, som om at vi ikke kan se snavset på vinduerne. Vi lader, som om at der er mange andre gøremål, der er meget mere vigtige end at få vasket vinduerne grundigt. Og vi kan aldrig finde den lille svaber, når vi endelig har samlet viljekraft nok til at komme i gang med arbejdet.
Ved at kontakte en professionel vinduespudser i Vanløse – eller hvor som helst så kan vi få ro i sindet efter nogle uger med store arbejder, der er blevet udført i huset. Vi kan få tid til at nyde det nye rum. Og ja, vi skal betale for en vinduespudsers ydelse. Men den pris opvejes helt sikkert af nydelsen over at kunne bruge det nye rum – med glæde.