London mens jeg kan

Uanset hvad der sker ved udgangen af januar i år, så skal jeg altså overholde mine nytårsforsæt: Jeg skal ud at rejse meget oftere, end jeg har gjort i de sidste mange år. Efter et langt og besværligt forløb i mit personlige liv kan jeg nu mærke, at jeg er klar til at prøve noget nyt og andet. Derfor har jeg sat det mål, at i 2020 skal jeg besøge mindst 6 europæiske byer. Det behøver ikke at være storbyerne – eller hovedstæderne. Det må gerne være mindre byer, som jeg har læst om.

London er øverst

Men jeg starter altså i London! Jeg har ikke været der i mere end 10 år, og jeg vil altså gerne gense byen. Jeg tænker lidt på, at det vil være spændende at opleve byen lige efter brexit og så, måske igen om et par år. Hvad er der sket? Hvordan oplever befolkningen det? Bliver de straffet med strammere politikker, eller får de den frihed, som de mener, de vil få ved at skille sig fra EU?

Billige flyrejser til London

Derfor er jeg lige nu ved at købe nogle flybilletter billigt til London. Jeg vil gerne afsted i slutningen af februar. Jeg tror nemlig, at jeg kommer til at opleve både positive og negative reaktioner på Storbritanniens nye situation. Man ved aldrig. Nu er London jo en kæmpestor by, og her bor mange EU borgere fra andre lande, hvordan vil de opleve det? Det bliver spændende.

Men som sagt, jeg behøver jo ikke at tage til storbyer eller hovedstæder hver anden måned. Det kan også være mindre byer. Fx Rønne på Bornholm, eller Gøteborg. Måske skal jeg sørge for at mikse det. Jeg skal bare holde mit løfte til mig selv. Ud at rejse mindst 6 gange i år, så jeg kan få nye indtryk og oplevelser, der kan inspirere mig i mit daglige arbejde. Og jeg skal vende hjem med mindst 2 gode idéer efter hver tur!