Babyalarm

Er I på jagt efter en babyalarm er der flere faktorer som er vigtige at have med i overvejelserne. En babyalarm skal kunne mere end blot at sende fra et rum til et andet. Man skal tænke på med en babyalarm om den kan række gennem beton f.eks. De helt billige babyalarmer kan mange gange ikke fungere ordentligt hvis der ikke er for mange forhindringer i vejen. Noget andet med en Neonate babyalarm, Super Nova og Philips Avent. Super Nova babyalarm er en rigtig god all round alarm til omkring 1300,00 kr.

Den er perfekt i hjemmet og til at have med sig på tur og så har den genopladelige batterier med 1000 opladninger. Philips Avent babyalarmer er gode i hjemmet og meget driftsikre, men bruger aa batterier, så derfor kan de kun anbefales at bruge som stationære babyalarmer. Læs evt. artiklen fra Baby-alarm.dk.

Et andet vigtigt og uundværligt produkt inden for babyudstyr er sutteflasker. Der findes mange forskellige slags sutteflasker på markedet men der er kun ganske få som er gode og ikke indeholder bisphenol a altså uden BPA. Med Avent sutteflasker er man garanteret en sutteflaske uden BPA og man er sikker på at kvaliteten er i top. Andre gode og sikre sutteflasker er Pigeon og Medela sutteflasker som ligeledes er meget populære og meget solgte på det danske marked.

Sammen med disse sutteflasker vil det være nærliggende at købe en brystpumpe. Med en brystpumpe kan man malke ud i sutteflasken og på den måde gemme det overskydende modermælk i fryseren. Med brystpumper gælder det samme som med sutteflasker nemlig at kvaliteten skal være i top.

Her kan man sagtens tage udgangspunkt i de samme mærker som ved sutteflaskerne nemlig Philips Avent, Pigeon og Medela. Disse mærker inden for brystpumperne er absolut de bedst sælgende og i den bedste kvalitet.

Ovenstående produkter finder du hos Babytorvet.dk. Babytorvet.dk har et meget stort udvalg af babyudstyr og du finder alle de kendte og mindre kendte mærker på siden. Ønsker du i stedet at komme og røre ved varerne, har Baby-alarm.dk ligeledes en fysisk butik på over 900 kvm.