Storbyferie i USA

Når man siger USA, falder tankerne ofte hen på de mange storbyer som landet rummer. Storbyer som i flere tilfælde har flere indbyggere end de er i hele Danmark. Byerne strækker sig ovre kæmpe arealer og vækker tydeligt opsigt i landsskabet med de mange tårnhøje skyskrabere og det evige lys. En af danskernes foretrukne storby destinationer i USA er New York.

Denne by betragtes af mange som den ultimative storby, grundet den mange kendte bygningsværker, fede attraktioner og verdens bedste shopping muligheder.

På en rejse til New York Finder man alt man kan drømme om på en storby ferie. Man kan ikke undgå at opleve knudepunktet Times Square hvor kæmpemæssige reklamer og billboards pryder gadebilledet. Man må heller ikke snyde sig selv for en sejltur til Ellis Islands og betragte frihedsgudinden på tæt hold, eller en tur i toppen af Empire State Building hvor man kan få et godt overview over byen. Et ophold i New York kan også kombineres med en rejse til Florida hvor man kan have nogle afslappende dage i den solrige stat

Hvis man har bruget for et break fra den pulserende storby kan man tage en eftermiddag i Central Park. Den kæmpemæssige park er fyldt med græsplæner træer og gangstier og man glemmer hurtigt at parken befinder sig midt i en storby. Hvis man er et til shopping er der masser af gode muligheder i butikkerne langs 5th avenue og i området omkring Ground Zero.