Maden til konfirmationsfesten udefra

I forbindelse med en så stor og betydningsfuld dag, som en konfirmation er vil forberedelserne formentlig starte tidligt. I vil som forældre få besked fra skolen og kirken i god tid om, hvilken dato jeres barn eller børn skal konfirmeres i kirken.

Af denne grund er der ingenting i vejen for at begynde forberedelsen og planlægningen af konfirmationsfesten i god tid. I har formentlig gjort jer en masse tanker om dagen. Derudover skal der skal træffes en del beslutninger i forbindelse med en konfirmation, hvorfor I med fordel kan begynde at overveje punkter som hvem I ønsker at invitere, hvor festen skal holdes samt hvad I ønsker at servere af mad for gæsterne til festen.

I processen op til konfirmationen vil jeres barn formentlig stille spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at blive konfirmeret. Nogle af spørgsmålene vil han eller hun få besvaret i forbindelse med konfirmationsforberedeler i kirken sammen med klassekammeraterne. Dog har konfirmanden formentlig også nogle spørgsmål, som denne ønsker sine forældres svar på og holdninger til. I den forbindelse vil det være rart for både jer og konfirmanden, hvis I har tid og overskud til at besvare alle de spørgsmål, som muligvis vil opstå. En måde hvorpå I kan sikre jer, at I har tid og overskud til dette er at bestille maden til konfirmationsfesten udefra. Beslutningen herom kan I med fordel træffe sammen med konfirmanden. Både som et lille, fælles projekt, men også sådan at konfirmanden kan få medbestemmelse om arrangementet, som i bund og grund handler om, at han eller hun netop træder ind i de voksnes rækker. Til den opgave kan et cateringfirma som dette anbefales. De har mange års erfaring fra branchen og har forberedt, lavet og sammensat mad til utallige fester. Herunder især konfirmation, barnedåb og bryllupper. I kan derfor trygt overlade den store opgave til dem, så I kan bruge tid på det, som er vigtigt for jer.

Endnu en fordel ved at bestille maden til konfirmationen udefra er det store udvalg, som i blandt andet kan se her. I kan eksempelvis vælge frokostmenu, frokostbuffet eller en lækker brunch. Cateringfirmaet tilbyder sammensætning af retter som oksesteg med husets krydderi, svinemørbrad med krydderost, honningglaseret kalkun, hjemmebagt brød og salater samt meget andet. Ydermere kan I vælge luksusbrunchen med lækre retter som hjemmelavet leverpostej, amerikanske pandekager med sirup samt let røget skinkepølse og meget andet. Hvad I ender med at vælge er helt op til jer og den kommende konfirmand. Der er dog den service, at I kan ringe og få råd og vejledning i forbindelse med både valg af mad og sammensætningen af den. Cateringfirmaets mangeårige erfaring gør, at de er eksperter på området og i samme forbindelse ønsker at gå langt for, at konfirmationsfesten bliver præcis, som I og konfirmanden ønsker det.

Ud over at tilbyde råd og vejledning, samt planlægning og forberedelse af maden til konfirmationsfesten, så tilbyder cateringfirmaet også at levere maden direkte til døren. Dette gælder uanset om I holder festen i hjemmet eller i et selskabslokale, som I booker til lejligheden. Alt dette har til formål, at lette arbejdet i forbindelse med planlægning af konfirmationen og efterfølgende konfirmationsfest mest muligt for jer. Cateringfirmaet har leveret mad til utallige konfirmationer og er derfor professionelle, servicemindede og punktlige. Derfor kan I trygt overlade den store og vigtige opgave, som maden er, til dem. Den ekstra tid, som I får i forbindelse med konfirmationsforberedelserne kan I udnytte til at sætte jeres helt eget præg på festen. Enten med hjælp fra en sang, eller med små, fine og personlige deltaljer til festen.