Effektiv slankekur – tab dig hurtigt

Hvis du vil have tabt de sidste kilo inden strandsæsonen sætter ind så skal du høre efter her. Der er mange guldkorn omkring det at tabe sig. Det er nemt at smide nogle  hurtige kilo specielt hvis man er meget overvægtig. Faktisk så jo mere overvægtig du er jo nemmere er det at tabe et kilo. Desværre skal der så også tabes en del flere end hvis man bare var en streg i luften.

Effektiv slankekur

Effektiv Slankekur

Nogle mennesker finder det fornærmende at man siger at det at tabe sig er nemt. Men det er det faktisk, hvis man først træffer beslutningen kommer resten af sig selv. Du kan eventuelt selv prøve at se hvad det betyder for dig. Prøv at drop sukker eller sodavand i en måned og se hvad det gør for din vægt – og det er så kun en måned. Tænk på hvad du kunne udrette på et helt år.

Spis mindre portioner

Et andet sted at starte er ved at spise mindre portioner når du spiser, det giver også meget. Den danske model for sundhed er at spise meget salat og groft brød, men så spise 3 gange så meget som man ellers ville have gjort, fordi man er bange for at være sulten. Det er en dårlig tilgang til det med slankekur at man så bare spiser samme mængde, eller mere af det sunde. Det giver netto det samme antal kalorier som skal forbrændes, hvis ikke de kan forbrændes sætter de sig som fedt. En nem måde at spise mindre portioner på er ved at købe mindre tallerkner.

Nem slankemad

Der er meget slankemad der først skal vejes og måles inden det skal spises. Faktisk er der flere slankekure der hylder millimeterprincippet med at man skal måle alt. Det bliver i sig selv demotiverende at gøre dette, og så oven i det vide at man er på kur. For mange svære ting på samme tid kan bidrage til at du kvitter kuren og falder tilbage til gamle, usunde rutiner. Jeg sværger selv til en nemmere måde, der automatisk sætter stop for at du kan spise dig tyk og fed. Det er at satse på nemhed frem for alt. Det betyder at jeg spiser det samme hver dag, det lyder måske kedeligt, men du gør det sikker i forvejen, fx. til morgenmad. Det nemme slankemad kommer i mange varianter, det skal også mætte godt og være nemt at tilberede. Her finder jeg at linser og bønner er super nemme. Linserne koges 10 minutter og giver virkelig et vægttab der vil noget, hvis du erstatter dine normale kulhydrater som kartofler, pasta og ris med linser. Bønner kan man købe på dåse, så her snakker vi at åbne dåsen, måske varme dem eller tilsætte dem i din chili con carne og så er det på plads, efter nogle få minutter.

Det er super nemt og billigt, jeg regnede på det og en omgang chili con carne kan jeg presse ned til omkring 12 kroner per portion. Det må man da sige er billig slankemad.